Medicinski pripomočki  
Start Page Emakasiseste veenilaiendite ravim


Emakasiseste veenilaiendite ravim


Tänu oma ainulaadsetele koostisosadele on see veenilaiendite vastane geel tõhus ja ohutu. leheekstrakt on botaaniline ravim iidsest Hiina kultuurist.



sisemised veenilaiendid



Veidi suuremate veenilaiendite korral kasutatakse skleroteraapiat, mille käigus süstitakse veeni ravimit, mis ummistab veresoone valendiku.

You may look:
-> veenilaiendid
Ravim võib vasodilateerivate prostaglandiinide inhibeerimise tõttu vähendada antihüpertensiivsete ravimite toimet (beeta-adrenoblokaatorid, AKE-inhibiitorid, vasodilataatorid, diureetikumid). Seedetraktis seondub meloksikaam kolestüramiiniga, mis põhjustab meloksikaami kiiremat eritumist.
-> veenilaiendist, milliseid ravimeid kasutatakse
Veenilaiendite tekkimine on seotud geneetilise eelsoodumusega. Kui veenilaiendid ilmuda vanematel, siis on tõenäoline, et lapsed võivad pärida selle probleemi.
-> võite siseneda solaariumisse veenilaiendite puhul
Hepariin kuulub veenilaiendite ravimite gruppi millel on vere hüübimist takistav, turseid alandav ning Ravim eritub peamiselt neerude kaudu.
-> rasedate naiste veenilaiendite sooned
1. MIS RAVIM ON MOVALIS SÜSTELAHUS JA MILLEKS SEDA KASUTATAKSE Movalis süstelahuse 1 ml sisaldab 10 mg (15 mg/1,5 ml ampullis) meloksikaami. Movalis süstelahus ampullides on mittesteroidne põletiku- ja reumavastane aine, millele on põletikuvastane, valuvaigistav ja palavikku alandav toime.
-> jala veenilaiendid
Veenilaiendite tekkimist üldjuhul vältida ei saa, kui pärilikkus või elustiil neid soodustavad. Enamasti on silmale nähtav veenilaiend siiski kosmeetiline.




Emakasiseste veenilaiendite ravim:

Rating: 289 / 723

Overall: 146 Rates